Legénybúcsú oklevél letöltés

Kattints jobb gombbal a képre és mentsd le.

Legénybúcsú oklevél letöltés

Töltsd le az oldalon lévő legénybúcsú oklevél oklevél sablonokat, vagy készítsd el a saját okleveled!

Legénybúcsú oklevél szöveg:

Ezúton igazoljuk, hogy

………………………………

a mai naptól alkalmas a házaséletre.

Felelősségünk teljes tudatában kijelentjük, hogy legényéveit lezáró kötelezettségeinek teljes mértékben eleget tett. A Legénybúcsú Felügyelő Bizottság előtt a neki adott feladatokat sikeresen teljesítette. A Bizottság döntése alapján a mai naptól teljesen alkalmas a férj szerepére, így házasságkötésnek akadálya nincs.

Legénybúcsú oklevél készítése Canva-val

  • Nyisd meg a Canva weboldalát, és jelentkezz be a fiókodba.
Oklevél minták
  • Írd be az Oklevél szót a fenti keresősősávba, majd válaszd ki a sablont, amelyet szeretnél használni az oklevél készítéséhez. A Canva-ban a “bachelorette party” keresőszóval találsz leánybúcsú oklevél sablonokat.
Oklevél minták
  • Válaszd ki az ingyenes opciót, ha ingyen szeretnéd letölteni.
Oklevél minták
Legénybúcsú oklevél letöltés
  • Testreszabhatod a sablont az igényeidnek megfelelően, például átnevezheted az oldalakat, átméretezheted a képeket, vagy módosíthatod a betűtípusokat és a színeket.
  • Írd be a szöveget a mezőkbe.
  • Ha készen vagy az oklevél szerkesztésével, kattints az “Exportálás” gombra a jobb felső sarokban, és válaszd ki azt a formátumot, amelyben szeretnéd menteni az oklevelet. A Canva többféle formátumban is menthető, így könnyedén megoszthatsz és nyomtathatsz az oklevelet, ha szükséges.
Oklevél minták
  • Miután elmentetted az oklevelet, már készen is vagy! 

Érdemes kipróbálni a Canva Pro-t, amely korlátlan hozzáférést biztosít a sablonokhoz és a prémium, nagy felbontású képekhez. A csomag része az automatikus háttér eltávolító funkció is.

30 napig ingyenesen ki lehet próbálni, kattints a linkre:

https://partner.canva.com/c/2623004/647168/10068

A link egy affiliate link, azaz ha ezen a linken regisztrálsz, számodra ugyanannyiba kerül a szolgáltatás, de én jutalékot kapok utána. Köszönöm szépen, ha regisztrálsz a linken. A regisztráció során meg kell adni a bankkártya adatokat is, de a 30 napos lejárat előtt értesít és le tudod mondani a szolgáltatást.

Oklevél minták

Legénybúcsú oklevél letöltés:

Legénybúcsú oklevél letöltés

Legénybúcsú oklevél letöltés