Jóember fogadalom

Jóember fogadalom

Jóember fogadalom:

Én, ezennel az itt felsorakozott tanuk előtt megígérem, hogy mostantól jó férj leszek! A sörözőben, barátoknál, munkahelyen nem sokat időzöm, mindennap hazasietek. Kis feleségemet már az ajtóban megölelem, a TV-t addig nem kapcsolom be, amíg csacsogását figyelmesen végig nem hallgatom. Kávéját minden reggel ágyba viszem, babusgatom, csókolgatom. Feleségemet, amikor barátnőivel telefonál, nem zavarom, dolgomat ilyenkor csendben végzem. Mindig ügyelek arra, hogy havonta új ruhát és új cipőt vegyen, fodrászhoz és kozmetikushoz járjon. Szép fehérneműről, „játszós ruháról” jómagam gondoskodom! Anyósomat napjában legalább egyszer dicsőítem, mindig őszinte mosollyal fogadom! Feleségem kívánságait kielégítem, férji kötelességemet naponta teljesítem! Itt és most megígérem, hogy jó férj leszek! Asszonykámat megbecsülöm, a csajokat elkerülöm. Szeretgetem, cirógatom, hülyeséggel nem nyaggatom. De, ha csak egyszer is pasizni mer, a baját a kezemmel látom el!

Papucs eskü:

Én,


Esküszöm a kenyérre, annak is a belére
Nem iszom, nem nőzöm, minden este én főzök!
Húzom az igát, szeretem az arát.
A gyerekeket pelenkázom, vissza soha nem pofázom.
Mindig takarékoskodom, hogy a cicámnak új ruhára fusson.


Esküm, hogy hiteles legyen, ágyam fölé bekereteztetem.

Töltsd le az oldalon lévő legénybúcsú oklevél oklevél sablonokat, vagy készítsd el a saját okleveled!

Jóember fogadalom

Papucs eskü oklevél készítése Canva-val

  • Nyisd meg a Canva weboldalát, és jelentkezz be a fiókodba.
Oklevél minták
  • Írd be az Oklevél szót a fenti keresősősávba, majd válaszd ki a sablont, amelyet szeretnél használni az oklevél készítéséhez. A Canva-ban a “bachelorette party” keresőszóval találsz leánybúcsú oklevél sablonokat.
Oklevél minták
  • Válaszd ki az ingyenes opciót, ha ingyen szeretnéd letölteni.
Oklevél minták
Jóember fogadalom
  • Testreszabhatod a sablont az igényeidnek megfelelően, például átnevezheted az oldalakat, átméretezheted a képeket, vagy módosíthatod a betűtípusokat és a színeket.
  • Írd be a szöveget a mezőkbe.
  • Ha készen vagy az oklevél szerkesztésével, kattints az “Exportálás” gombra a jobb felső sarokban, és válaszd ki azt a formátumot, amelyben szeretnéd menteni az oklevelet. A Canva többféle formátumban is menthető, így könnyedén megoszthatsz és nyomtathatsz az oklevelet, ha szükséges.
Oklevél minták
  • Miután elmentetted az oklevelet, már készen is vagy! 

Érdemes kipróbálni a Canva Pro-t, amely korlátlan hozzáférést biztosít a sablonokhoz és a prémium, nagy felbontású képekhez. A csomag része az automatikus háttér eltávolító funkció is.

30 napig ingyenesen ki lehet próbálni, kattints a linkre:

https://partner.canva.com/c/2623004/647168/10068

A link egy affiliate link, azaz ha ezen a linken regisztrálsz, számodra ugyanannyiba kerül a szolgáltatás, de én jutalékot kapok utána. Köszönöm szépen, ha regisztrálsz a linken. A regisztráció során meg kell adni a bankkártya adatokat is, de a 30 napos lejárat előtt értesít és le tudod mondani a szolgáltatást.

Oklevél minták

Oklevél legénybúcsúra:

Jóember fogadalom

Jóember fogadalom